WeBit-ps.com Acasa

Acasa

Pagina principala

WeBit-ps.com Servicii

Servicii

Serviciile pentru tine

WeBit-ps.com Blog

Blog

Blogul nostru

WeBit-ps.com Portofoliu

Portofoliu

Proiecte finalizate

WeBit-ps.com Tutoriale

Tutoriale

Tutoriale gratuite.

WeBit-ps.com convertor

Convertor

Un convertor util.

WeBit-ps.com Suport

Suport PC

Remedii pentru pc-ul dvs.

WeBit-ps.com Despre noi

Despre noi

O mica descriere a echipei

WeBit-ps.com Contact

Contact

Trimite-ne un e-mail

WeBiT-ps.com
Servicii
Blog
Portofoliu
Tutoriale
Suport PC
Despre noi
Contact

1. TERMENI

    Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si WeBit-ps.Com.
     WeBit-ps.Com isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.
    WeBit-ps.Com isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website.
     In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.


2. DESCRIERE

    WeBit-ps.Com este o comunitate a tinerilor ce vor sa se lanseze pe plan virtual si care vor sa fie ajutati sa invete cunostiintele necesare creari unui site.


3. CONFIDENTIALITATE

    Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon.
    Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. WeBit-ps.com se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri WeBit-ps.com care asigura buna functionare a acestui site.
    Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.
     Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de WeBit-ps.com prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor WeBit-ps.Com.
    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Web-IT va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
    Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Web-It a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul informaticii si realizarii de site-uri web.
    La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Web-IT.
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Web-IT.
Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate.


4. SECURITATEA MEMBRILOR

    In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola care ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat WeBit-ps.Com de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. WeBit-ps.Com nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau WeBit-ps.Com a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.


5. SISTEMUL DE GARANTII

    Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii cereri precise prin WeBit-ps.Com . Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate 'asa cum sunt', iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, WeBit-ps.Com se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. WeBit-ps.Com nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la WeBit-ps.Com, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.


6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

    WeBit-ps.Com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, WeBit-ps.Com nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistarti. In mod expres, esti de acord ca WeBit-ps.Com nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri WeBit-ps.Com si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.


7. LEGI SI JURISDICTIE

    Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.


8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

    Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre WeBit-ps.Com. WeBit-ps.Com poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care WeBit-ps.Com considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca WeBit-ps.Com nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.


9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

    Continutul paginilor site-ului web WeBit-ps.Com. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Web-IT. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Web-IT. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
    Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la contact@webit-ps.com sau la telefon 0741371904.
    Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Web-IT, ci numai raspunderea persoanelor respective.
    Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Web-IT, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Wb-IT, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al WebiT-PS.com.